Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Inbjudan

26 apr , 2010, 20.02 peppe

 

Det är skrikfest ikväll och ni är alla inbjudna!

Läs också

3 kommentarer

 1. Sonja D skriver:

  Äsch, jag sku ha kommit men jag somnade just mitt på golvet. Dessutom är jag inte längre så intresserad av skrikfester, jag sysslade lite med såna då jag var yngre, men sen kom mina föräldrar på att ge mig mera mat och då slutade jag skrika. Varför skriker du? Undrar Saga 7 veckor

 2. peppe skriver:

  Äsch. Fast lika så bra, skrikfesten tog ändå slut då jag tog en promenad runt Brunnsan med Peppe och Mags. Hör av mej nästa gång det blir kalas!

  Saga är för övrigt ett hemskt fint namn.

 3. Sonja D skriver:

  Tack, det var min pappa som lär ska ha sagt att det inte finns nåt vackrare än en saga… Bra att du slutade skrika! Du är för övrigt supersöt på alla bilder! Gillar din apblus och så jeansjackan förstås, så cool!

Kommenteringen är stängd.