Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Tatueringen

15 jul , 2010, 14.17 peppe

 

När jag berättade att Magnus tatuerat in Vidars namn på sin arm missförstod min far mig och trodde att det var jag som planerade en jättestor tatuering på underarmen. Han tyckte inte alls att det var en god idé och försökte på sitt mest pedagogiska sätt förklara för mig varför damer inte ska ha stora tatueringar på sina underarmar.

Läs också

2 kommentarer

  1. Sus skriver:

    Din far är en mycket klok man. Tjejer med tatueringar är bara såå fult och signalerar bara en sak. Och inte vet jag nu om det är så vackert på killar heller…

  2. peppe skriver:

    Ja, ibland slår faktiskt min pappa huvudet på spiken. Fast då det kommer till Magnus och tatueringar så tycker jag att det är ganska sexigt.

Kommenteringen är stängd.