Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Boktips

21 sep , 2010, 12.36 peppe

 

För er med lite större barn än Vidde tänkte jag tipsa om Zombieboken, Varulvsboken och Kuslig kväll. Lättlästa och spännande böcker.

För övrigt måste jag bekänna att jag var på vippen att rekommendera dessa böcker ”för er med pojkar lite äldre än Vidde” . Trots att jag varje dag kämpar för att komma loss från stereoptypa könsroller och ett mera jämställt samhälle går jag själv i fällan och antar automatiskt att det främst är pojkar som vill läsa om varulvar och zombien.

Jag skäms och lovar att förbättring.

,

Läs också

2 kommentarer

  1. Nina skriver:

    Hehe. Det är svårt med böcker. Per automatik köper jag böcker som jag gillade som tonåring åt sambons tonåriga lillasyster. Men hon gillar fantasy, inte Anne Franks dagbok och annat verklighetsbaserat. Och där är jag helt lost.

  2. peppe skriver:

    jag gör samma sak, jag vill att alla andra ska uppleva samma sensation som jag känt då jag läst en riktigt bra bok och fattar inte riktigt att andra människor kan ha andra preferenser.

Kommenteringen är stängd.