Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

De bästa tipsen hittills

7 Nov , 2010, 12.31 peppe

 

Efter två dagar på resa är mina bästa tips följande:

1. kolla om flyget bjuder på en sovkorg (det räddade oss på flyget mellan Hongkong och Bangkok).

2. i vissa flyg får man ta med barnvagnen in i kabinen, gör det. Vi reste med Vidar i en bärsele (Manduca) och köpte en mycket ihopfällbar kärra i Bangkok.

3. man måste inte åka charter bara för att man har barn.

4. mat har högt underhållningsvärde för en åtta månader gammal baby.

Läs också

4 kommentarer

 1. Paula skriver:

  Besök Papa Roger’s Bar. Roger Nikkanen var en av Iors gamla kompisar och blir säkert glad för lite helsingforsisk feedback.

 2. Bakpappa skriver:

  Oftast får man väl inte ta med vagnen in i flyget? Tycker vi fått det en gång och det var väl ungefär år noll… Vagnar som far med det vanliga bagaget brukar få ta smällar. Vi har fått en lagad och en utbytt p.g.a. skador, som tur var i båda fallen på väg tillbaks till hemlandet… Får man inte ta vagnen in i flyget så kolla om flygbolaget/flygfältet lånar ut vagn. Ofta gör de det. Och be dem i förväg fixa fram en vagn till gaten när ni landar!

 3. stena skriver:

  Jag har aldrig varit med om att man skulle få ta vagnen in i kabinen, och då klassar jag mig som ganska berest med småbarn. Men att ha en stadig bär-rinkka är bra, det finns många olika märken, varav Manduca hör till de bättre. Njut av er resa!
  Mvh, Stena

 4. peppe skriver:

  Hej Stena och Bakpappa, hälsningar från Bangkok! Kanske det bara är Air Asia som bjuder på den kärror i kabinen, min erfarenhet sträcker sig inte längre än så.

  Paula: ska ske!

Kommenteringen är stängd.