Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Vidar Houdini

16 feb , 2011, 15.08 peppe

 

Jag satt i soffan och läste (=bloggade) då jag hörde en mjuk duns, ett skratt och lätet av någon som kryper från sovrummet mot vardagsrummet. Det visade sig att vår son lärt sig hur man klättrar ur spjälsängen, använt vår säng som luftmadrass och sedan landat på golvet. Vidar och jag skrattade en lång stund i blandad förvåning och lättnad.

Läs också

6 kommentarer

 1. Kiri skriver:

  Haha hjälp :D

 2. inka skriver:

  När e Vidar född?

 3. peppe skriver:

  Kiri: Achtung! Hela familjen är både chockad och imponerad.

 4. peppe skriver:

  Inka: han är född den 13 mars 2010.

 5. Sonja D skriver:

  Wow! Jag försöker lära Saga att komma med fötterna före ner för trappor och sängen. Hon tror nog glatt att man kan fortsätta krypa rakt ut i luften. Vi har som tur också en låg futon så fallet är inte högt, men ändå. (Hon kommer inte ur sin spjälsäng för där är hon aldrig haha).

 6. peppe skriver:

  Intressant det där med med barn som tror att de kan levitera.

Kommenteringen är stängd.