Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Tack bra!

14 mar , 2011, 15.39 peppe

 

Trots att vi delar vård av hushåll och barn så lika vi bara kan finns det några fällor man ständigt måste undvika att trampa i. En av dem är har du sovit gott?-fällan. Ens spontana väluppfostrade svar är naturligtvis, ja, tackar som frågar. I småbarnsföräldarvärlden betyder ett litet ja på sovit gott-frågan: Ja! Jag är utvilad och redo att ta resten av dagens matningar, lek och nattningar medan du din trötta stackare får ta igen dig!

Alla frågor om sömn ska således av ren självbevarelsedrift få svaret: Nja, sådär faktiskt. det blev lite kort i natt igen.

Läs också

2 kommentarer

  1. Eva skriver:

    Det där är SÅ sant!!! Jag brukar alltid dramatisera mina nätter lite även om jag sovit ganska gott. Nattamningarna kan man alltid lägga 1-2 ggr till så låter det lite extra jobbigt.
    Apropå ingenting så drömde jag i natt att jag åt upp en hel sats med chokomuffins som Magnus bakat åt dig till din födelsedag. Ni var båda jätte sura på mig! Och jag känner er alltså inte, har aldrig ens träffat er! Hittade din blogg via Puva. Dags att läsa mindre bloggar kanske? :D

  2. peppe skriver:

    Åh vad skönt att jag inte är ensam! Roligt att du hittat hit. Och roligt att du drömde om oss :)

Kommenteringen är stängd.