Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Om att sova

24 maj , 2011, 08.49 peppe

 

En av våra kompisar konstaterade en gång: ju bättre barnet sover på dagen, desto bättre sover det också på natten. Först tyckte vi att det lät konstigt, men under vår tid som föräldrar har vi kommit fram till att det här påståendet stämmer. För att ta ett exempel: i går hoppade Vidar över sin eftermiddagssömn och bestraffade oss med att vakna upp klockan fyra på morgonen för att sätta igång en skrikfest. Eftersom vår son har sovit hela nätter sedan han var några månader gammal och när sånt här händer blir både Magnus och jag gravt chockade.

Om vi säger så här: i dag ska ni inte utsätta oss för svåra uppgifter eller ställa frågor som kräver koncentration.

Läs också

2 kommentarer

  1. Therese skriver:

    vår minsting, också 1 år, har i en veckas tid vaknat 5…. need I say more….

  2. peppe skriver:

    tröttheten!

Kommenteringen är stängd.