Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Trotsåldern

27 jun , 2011, 16.00 peppe

 

Liten fråga: kan ett barn som är i låt oss säga ett år och fyramånadersåldern ha nåt slags trotsperiod på gång? Väldigt mycket egen vilja hemma hos oss nu och det är varken min eller Magnus vilja vi snackar om nu.

Läs också

9 kommentarer

 1. puva skriver:

  inget är omöjligt, har jag lärt mig. låter hemskt, hemskt bekant det där.

 2. Syster Yster skriver:

  Låter bekant. Jag kommer ibland på mig själv med att önska mesiga, snälla barn helt utan egen vilja. Men sen tar jag tillbaka den tanken när jag inser att dessa kanske bor kvar hemma några decennier fler än andra knoddar. Och när de är över två så är det också mellan varven väldigt intressant att se denna egna vilja utveckla sig eftersom den är så starkt förknippad med deras personlighet.

 3. Isa skriver:

  Kanske ren eufori nu när han kan gå? Världen är min, moahahaa, passa dig för att försöka stoppa mig!

 4. Weladine skriver:

  Min mamma sa att ”jo, det är möjligt. Och så går det över vid si så där 25 år”

 5. peppe skriver:

  Puva: skönt att höra att vi inte är ensamma om att ha ett vilddjur hemma.

 6. peppe skriver:

  Syster Yster: du har så rätt. jag ska försöka tänka som du när nästa utbrott utbryter.

 7. peppe skriver:

  Isa: haha! Exakt så tänker han antagligen. Tänker och gör.

 8. peppe skriver:

  Weladine: hahaha! Och neeeeej! jag vet inte om jag klarar av 24 år till av det här kaoset.

 9. Bakpappa skriver:

  Var inte orolig, det blir värre! :-)

Kommenteringen är stängd.