Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Tumistid

11 jul , 2011, 12.24 peppe

 

I går hängde Vidars farmor med Vidde, medan Magnus och jag åkte in till Ekenäs för att fira en god väns födelsedag. Det var en mycket fin kväll. Vi skrattade mycket, åt jordguppstårta, tog ett spontandopp i lånade badkläder, åt pizza på en gräsmatta och tog ett glas vin i kvällssolen.

Hur ofta går ni ut tillsammans? Och vad gör ni då? Och ni ensamstående får ni barnvaktshjälp så att ni kan pusta ut och ta hand om er själva ibland?

Läs också

2 kommentarer

  1. Therese skriver:

    vi gör detta på tok för sällan!! vår målsättning är att vi ska ha tumistid ett par kvällar per år + att vi åker till stockholm en långhelg och går på teater, konsert och äter god middag åtminstone 1 gång per år. Tror att detta är individuellt och vi trivs jättebra hemma med våra barn men vi har aldrig heller dåligt samvete när vi är borta. När vi kommer tillbaka är vi så gott som nykära och laddade för familjeliv =)

  2. peppe skriver:

    fast ni verkar ju ha ett perfekt fungerande system. det finns inga regler om hur ofta man SKA gå ut med sin partner, ett par gånger om året är tydligen utmärkt för just er familj.

Kommenteringen är stängd.