Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Fimpar

12 jul , 2011, 17.00 peppe

 

Fimpar är tydligen nåt slags delikatess i babyvärlden. Som tur finns den vänliga själar som sprider ut såna i bland annat den stora lekparken mitt i Ekenäs.

Läs också

7 kommentarer

 1. Ensamma mamman skriver:

  Liknande vänliga själar finns även här. Senast igår hann jag i sista stund rycka en fimp ur lillans hand. Men jag minns ännu med ångest gången jag inte hann ingripa. Det var visserligen ingen fimp storasyster (då kring ett år) hann sätta i munnen då hon lekte i sandlådan. Det var ett utspottat tuggummi…

 2. peppe skriver:

  Vad ÄR det med folk? Och nu menar jag inte babyn som äter allt, utan människor som fimpar oh spottar ut sina tuggummin i lekparker.

 3. Heidi skriver:

  Det äckligaste jag sett i en lekpark var när en liten tös på ca 1 år stoppade munnen full med kattskit. Jag fick säga till mamman som inte märkte att hon satt och tuggade på något…

 4. peppe skriver:

  Det är verkligen på gränsen till det äckligaste. Det finns ju en viss skillnad mellan kattlådor och sandlådor för barn.

 5. Carita skriver:

  Usch… nu började jag må riktigt illa…
  Har varken barn eller katt men ändå.

 6. peppe skriver:

  Folk är sannerligen äckliga ibland.

 7. Marica skriver:

  uij, sen är det inte bara äckligt med fimpar, det är farligt. Barn som äter en fimp kan bli redit sjuk och bör därför spy upp den omgående om jag inte minns fel från ”mammaträff med temat gifter och vad som ska spys upp och vad som ska ges kol osv. i evighet, amen – tema”.

  Men det var en bra föreläsning om än jag inte minns vad den hette. Bla. lärde jag mig att vissa blomblad är ju som från helvetet för barn att äta. Kul att åka till mormors efter det liksom.

Kommenteringen är stängd.