Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Regniga dagar

15 jul , 2011, 17.53 peppe

 

Småbarnslivet blir lite mer utmanande då det regnar. Hittills har Vidar haft sönder en djup skål, krossat ett glas, fallit och slagit sig lindigt cirka tolv gånger, slängt mat kring köket tre gånger, arbetat (alltså petat bort tangenter) på min dator, slagits med Magnus dator, lekt med ipadden och sett filmen Cars. Magnus och jag är helt utmattade.

Läs också

6 kommentarer

 1. Weladine skriver:

  Prövade själv just på ett tips jag nån gång i urminnestider hört om med min 13mån tös: att göra halsband, dvs trä cheerios på band. Höll henne koncentrerad i typ 40min. Endast ett par gick i munnen, och jag tyckte det var kul att se hur hon knåpade!

 2. Carita skriver:

  Man får väl inte skriva ”hahaha-haaa”, dvs ersätta att jag skrattade då jag läste inlägget. Kanske jag blir anmäld till någon myndighet för trakasseri av småbarnsföräldrar.
  Nähä – din sajt är bara så bra!

 3. Therese skriver:

  Badhus eller annan inomhusaktivitet?! eller på med utekläder och springa genom vattenpölar eller kladda i sandlåda =) helt säkert uppskattat av den lille krabaten! ta med kameran, tror vi har tagit de roligaste bilderna på våra barn när de varit ute och hoppat i regnet =)

 4. peppe skriver:

  Therese: Strålande idé! Vidde älskar att bada så simhallen kommer att få ett besök av oss.

 5. peppe skriver:

  Carita: tack! och man får skratta åt oss :)

 6. peppe skriver:

  Weladine: på allvar? Kan d sånt? Jag underskattar antagligen hela tiden Vidars kapacitet, det är svårt att fatta att han utvecklas så fort.

Kommenteringen är stängd.