Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Grindar

4 aug , 2011, 13.44 peppe

 

Ni vet såna där barngrindar som man fäster i dörröppningen eller vid trappor för att hindra ungen från att rymma eller slå ihjäl sig? Det finns en på Vidars dagis och varje gång jag ska öppna den blir jag nervös, svettig om händerna och fumlig. Det skulle nämligen vara så sjukt förnedrande att inte få upp den. De andra föräldrarna skulle peka på mig och skratta och ingen skulle ta ig på allvar längre. Föreställer jag mig.

Läs också

6 kommentarer

 1. Sonja D skriver:

  Och hur förnedrande är det inte för barnen, de som då inte lyckas öppna grinden själv? Stackrarna!

 2. Maja skriver:

  Ha ha! Har nu första dagisveckan bakom oss och häromdan lyckades jag stänga grinden på fel sida om låset så dagistanten fick ta till skruvmejseln för att skruva upp åbäket och kunna låsa porten igen… Hädanefter gömmer jag mig i kansliet och tittar fram bara när jag behövs.
  Lycka till med dagis, hoppas Vidar trivs!

 3. Josephine skriver:

  haha..känns bekant. Min mamma lyckades med den bedriften en gång då vi hämtade min brorsdotter. Nuförtiden låter hon oftast mig gå först då vi kommer fram till grindar. Så ja, det är möjligt..även för vuxna..

 4. peppe skriver:

  Så sant. Men vissa grindar skola förbli oöppnade! Speciellt de som leder ut från den trygga parken.

 5. peppe skriver:

  Hahaha! Tusen tack för den här kommentaren, jag skrattade högt.

 6. peppe skriver:

  Jag förstår din mamma PRECIS, jag brukar också låta andra vuxna gå före mig om det bara är möjligt.

Kommenteringen är stängd.