Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Det sociala dagiset

21 aug , 2011, 18.33 peppe

 

Plötsligt har en helt nya social arena öppnat sig för mig. Vid lämning och avhämtning av Vidar i lekparken träffar jag gamla klasskamrater, folk jag förr i tiden bara sprang in i på Lost&Found, före detta arbetskamrater, gamla pojkvänner och annat otippat folk. Det är som att gå på coctailparty hos en ny bekant. Fast mitt på dagen och där hälften av gästerna är en meter långa och klädda i galonbyxor, gummistövlar och orange västar.

Läs också

4 kommentarer

 1. linnjung.com skriver:

  Hur trögt det än låter, så blir jag alldeles mild i hjärtat av små, gula västar. Tyckte Matheo var alldeles speciellt söt när jag åkte och hämtade honom i fredags.

 2. peppe skriver:

  jag förstår precis vad du menar. den stora västen på det lilla barnet. hjärtskärande.

 3. Therese skriver:

  jisses ja… precis: gamla pojkvänner och annat löst folk =) och samtliga är 10 år äldre än senast. Ska man hälsa och prata eller hur ska man göra egentligen?!?! =/

 4. peppe skriver:

  Jag kör på all hälsa glatt på samtliga. Vare sig jag känner dem eller inte :)

Kommenteringen är stängd.