Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Mascara i pannan

4 okt , 2011, 09.35 peppe

 

I går inträffade det gulligaste jag hittills varit med om. Jag går in i badrummet och hittar min son stående på toalettstolen med en mascara* i handen. Han håller precis på att skruva fast korken.

Jag lyfter upp barnet, förklarar att sminket är mina leksaker, inte hans. Sedan tar jag en närmare titt på ungen och ser att han försökt sminka högra sidan av sitt ansikte.

Läs också

5 kommentarer

 1. Nina skriver:

  Sötnosen!

 2. Jenni skriver:

  Cute! Min pojke vill också ha hårspray när jag sätter av det. Han får dock nöja sig med ”sprut” Evian (som jag aldrig annors har haft någon nytta av). Men han fattar ju inte att det är bara vatten och tror att han fått massor av ”psst pssst” (som det heter) i håret och är jätte fin och stailad. ;) LOL

  Ge Vidar några tarrapapiljotter och kolla vad han hittar på med dem?

 3. peppe skriver:

  Jenni: fin blogg du har! Ska börja följa den. Och ska definitivt leta fram några gamla papiljotter.

 4. peppe skriver:

  Nina: Själv är du!

 5. Jenni skriver:

  Hej Peppe sku kanske våga fråga dej ifall du kommer ihåg mej från sirkka gurkka 1996-1997 tiden? Din dåvarande pojkvän N hade en syster F, och hon var min bästis då. Vi gick på nian i Tölö och övernattade många ggr med en annan brud K, hos N&F föräldrar i Tölö och då brukade du hänga där. Så vi har alltså träffats? Vagt minne? Jag var nog mycket smalara, yngre och vildare då. ;)

Kommenteringen är stängd.