Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Flygbolag

23 okt , 2011, 20.44 peppe

 

I helgen hälsade vi på min syster och hennes lilla familj som bor i Köpenhamn. Syster Pyret reser ungefär en gång i månaden mellan Köpenhamn och Helsingfors och menade att servicen på flygbolagen hon använder sig av (främst Norweigan, Blue1, Sas och Finnair) skiljer sig sig avsevärt i Helsingforsändan. I Köpenhamn är man på det stora hela mer välvillig när det kommer till barn, menade Pyret som oftast reser med en ettåring. När det kommer till inställningen till barn i Helsingfors är man något strängare och speciellt hårda är personalen på Norwegian. Magnus som tillsammans med Vidar tog samma flygbolag över till Stockholm för nån vecka sedan instämde i att vänligheten inte stod högst uppe på listan hos det här flygbolaget. Men man får kanske det man betalar för.

Den här Köpenhamnsresan hade vi iallafall turen att resa med Blue1 som var ytterst trevliga och serviceinriktade trots att flyget var proppfullt och samtliga resenärer småirriterade och stressade.

Läs också

2 kommentarer

  1. Petra skriver:

    Kan ju också vara bra att veta att om barnvagnen går sönder under flygresan kommer inte Norwegian att ersätta skadan. Enligt dem är vagnar så bräckliga att man får skylla sig själv om de slänger hårda resväskor på den så att den pajar.

  2. peppe skriver:

    va? på allvar? jag antar att ni själva fått erfara detta.

Kommenteringen är stängd.