Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Gnatto pakpak

1 Nov , 2011, 20.41 peppe

 

Den här kvällen leker vi med Söderströms splitternya appar för barn. Storfavoriten är Gnatto Pakpak och jag kan inte låta bli att fascineras över hur fort ett så litet barn som Vidar kan lära sig att använda en ipad.

Läs också

5 kommentarer

 1. Barn är fan riktigt smarta alltså

 2. Ove Stenmark skriver:

  Det här med att exponera sitt barn för allmänheten på det här sättet är inte bara märkligt, det är grymt. Peppe Öhman som berättat att hon aldrig tidigare varit intresserad av barn är plötsligt intresserad då hon själv fick ett. Intrycket är att hon är intresserad av att marknadsföra sig själv och sitt tomma liv med barnet som objekt. Ett Real Housewifes of Orange County för Svenskfinland. Trevligt för Vidar att som tonåring tillsammans med mobbande skolbarn läsa om vad han haft i blöjan för dagen i sin barndom. Den omedvetna modern skapar ett underlag för sådan mobbning. Någon på Hbl borde ta itu med detta. Om det är omöjligt går det säkert att rådfråga de sociala myndigheterna.

 3. peppe skriver:

  Ja hördu Ove hoppas att det inte går så illa att han börjar skriva anonyma, hatiska och bittra kommentarer på Internet.

 4. peppe skriver:

  Ja, ibland imponerar de verkligen på en.

 5. Ove Stenmark skriver:

  Ja, det ska vi hoppas. Vore tråkigt om du är mottagaren.

  Ove Stenmark

Kommenteringen är stängd.