Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Att sova med barn

3 jan , 2012, 05.18 peppe

 

Hemma sover Vidar alltid i sin egen säng, men på semestern har vi delat nattplats med honom. Jag måste säga att jag är mycket imponerad av föräldrar som alltid samsover med sina barn. Jag inser att det är mysigt att vakna bredvid sin avkomma, men vår son  tvinnar runt som en karusell på speed. Att sova med Vidar är att sova med the Tasmanian Devil. Jag är full av blåmärken.

Läs också

3 kommentarer

  1. linnjung.com skriver:

    Man kan helt enkelt bara med barn som lämpar sig med samsovning. Ettan är ljuvlig att skeda med. Tvåan är fullständigt vansinnig nattetid.

  2. peppe skriver:

    vi får väl bara lov att göra en till för att se om den bli bättre sovsällskap.

  3. linnjung.com skriver:

    ja, gör en i thailand! den kan heta Trat.

Kommenteringen är stängd.