Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Det beräknade datumet

11 mar , 2012, 19.42 peppe

 

När vi väntade Vidar fanns det två beräknade datum. Ett som rådgivningspersonalen gav oss och ett som vi fick på utltraljudet. Jag vet att Vidar föddes exakt på det beräknade datumet, men blandar ofta ihop dessa. Var det den 13 eller den 15 mars som han egentligen kom på? På min andra blogg Livet och Helsingfors skojade jag lite om att inte minnas det exakta datumet mitt barn har födelsedag på. Jag fick fort en besk kommentar om att man inte borde få ha barn om man är osäker på detta.

Men hörni, om det är förbjudet att ha barn om man blandar ihop deras födelsedatum är det inte då mera skadligt att ha barn om man helt saknar ett sinne för humor?

Läs också

9 kommentarer

 1. Tubbs skriver:

  Kommer jag ihåg rätt att det var fortfarande okej att älska dig?

 2. Sabbi skriver:

  Härligt :)

 3. Tubbs skriver:

  Jag kommenterade nog en gång redan men gör ett nytt försök! Visst är det fortfarande okej att älska dig?

 4. Peppe skriver:

  Sabbi och Maggie: tack för ert stöd!

  Tubbs: tack gärna!

 5. Nea skriver:

  Jag funderade just idag vilket årtal min äldsta dotter är född. Kanske man borde skaffa en tatuering med datumet?

 6. kisimyran skriver:

  Nå voj huhhu :) jag tar hela tiden fel på mina barns födelsedag (osannolikt nog, då dom har födelsedag på samma datum). Dessutom MINNS JAG INTE deras personsignum. Men konstigt nog verkar dom vara glada. Kanske för att mamma inte är hysterisk och petnoga.
  Till saken hör att jag inte heller kommer ihåg min egen födelsedag eller hur gammal jag är.

 7. Tina skriver:

  kisimyran — guud så du fick mig o skratta :)

 8. Peppe skriver:

  Tack Kisimyran och stor kram på dig och dina fina ungar!

Kommenteringen är stängd.