Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Filmreferens

1 apr , 2012, 10.47 peppe

 

Ni som sett filmen Stand By Me minns kanske att en av huvudpersonerna berättar en historia som utspelar sig på en pajätartävling. En sån där makaber tävling som bara ordnas i USA där den som ätit mest och snabbast vinner. Berättelsens antihjälte är den överviktiga, mobbade killen som vandrar in medan publiken mässar large ass, large ass, large ass. Han sätter sig bredvid de andra deltagarna vid ett avlångt bord och förbereder sig för att slänga i sig massiva mängder paj. Det ingen vet är att antihjälten förberett en gruvlig hämnd. Hans plågoandar ska få betala för alla elaka ord. Innan tävlingen har han ätit råa ägg och druckit ricinolja och när startskottet smällt av och pajätarna kastat sig över sina blåbärspajer tar det inte länge innan det börjar mullra i antihjältens mage. Kort därefter kastar han ur sig han en kaskadspya som är så stor och äcklig att den får resten av deltagarna och hela publiken att göra samma sak.

Den sista meningen utspelade sig i vårt vardagrum för en liten stund sedan.

Läs också

Kommenteringen är stängd.