Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Mjau

13 apr , 2012, 21.00 peppe

 

På väg hem från dagis mötte Vidar och jag en bekant med en svart, liten fluffig hund i koppel. Jag hälsade och ville sedan stajla lite med mitt barb så jag frågade: Vidar vad säger hunden? Min son såg frågande på mig och sade mjau. Jag trodde att han missförstått frågan så jag ställde den en gång till. Vidar såg på mig som om jag var en idiot, pekade på hundskrället och sade högt och tydligt MJAU. Och han hade nog rätt, den pyttelilla, fluffiga hunden påminde faktiskt mer om en angorakatt än en varg.

Som tur var fick hunden diarré innan jag hann diskutera dess kattväsen med ägaren. Vidar och jag fortsatte Båtmansgatan ner.

 

 

Läs också

3 kommentarer

  1. Kiri skriver:

    Jag saknar Vidde jätte mycket.

  2. Peppe skriver:

    du måste komma och träffa honom!

  3. Natalie skriver:

    hihi vad bra att han står på sig.

Kommenteringen är stängd.