Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Tredje gången gillt

24 apr , 2012, 22.00 peppe

 

På Valborgsmässoafton ordnar Vidars dagis maskerad med björntema (vårterminens tema är Guldlock och de tre björrnarna). Eftersom Magnus och jag fått underkänt i att klä ut vårt barn både på Halloween (vi smetade in blåbärssylt i hans ansikte och sade att han var en zombie) och på påsken (vi smetade in blåbärssylt i hans ansikte, knöt ett huckle över hans huvud och sade att han var en zombiehäxa) har vi nu beslutat oss för att satsa stort på björntemat. Magnus svängde till exempel förbi den lyxiga lilla leksaksaffären vi Fredrikstorget och köpte en björnmask. Själv har jag plockat fram bruna klädesplagg och planerar en liten stump till svans.

 

Läs också

Kommenteringen är stängd.