Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Den fasansfulla traktorn

5 aug , 2012, 13.45 peppe

 

Det finns ingenting som Vidar är lika rädd för som traktorer. Med skräck i rösten brukar han ibland viskar traktorn och sedan krama mig hårt. Hans rädsla för den här typen av fordon grundar sig i den fruktansvärt arga skördetröskan i Cars. Den som jagar Blixen McQueen genom ett helt fält.

Är era barn rädd för någonting speciellt? Monster? Häxor? Sjöodjur? Skottkärror?

Läs också

10 kommentarer

 1. Melli skriver:

  Ooo, FRANK. :D Den är ju nog ganska hurja. ungarna döpte pappas trktorgräsklippare till Frank, ja eller alla sådana kallas ju så. ;)
  den roligaste skräcken är minstingens. Han är livrädd för offentliga toaletter pga. De heeemska handuksrullarna! de som sugs in igen då man torkat klart. :D

 2. Helena skriver:

  Min syster var jätterädd för Bollibompa-draken då hon var liten, (den gamla).

 3. Louise skriver:

  Peppe, S är ännu också rädd för traktorer och hon är nu 4 år. Jag var också livrädd för traktorer när jag var liten. Dessutom är hon rädd för alla utklädda figurer, typ Arne Alligator, mumin etc.. Det är störande eftersom på alla barnevenemang eller kryssnibgsfartyg etc. finns en maskot och jag undrar varför? Alla älskar inte dessa jätte varelser, utan många är ju rädda för dem. Jag är inte irriterad på mycket men det här stör mig :)

 4. Micaela skriver:

  Den lille hos oss delar Mellis minstings skräck. Pappersmaskinerna på offentliga toaletter, det är det värsta den lille vet. Går vi på offentlig toalett måste jag lova och bedyra att vi inte kommer att använda maskinerna.

  Övrigt som är fasansfullt: doktorer och hårfönar.

 5. Kasper skriver:

  Då jag var liten var jag rädd för Morran!

 6. peppe skriver:

  Kasper: samma här! Usch så hon var obehaglig. Som turhar min rödsla gått om nu.

 7. peppe skriver:

  Micaela: intressant! Kan man dra slutsatsen att det är maskiner med högt ljud och doktorer som är skärmmande?

 8. peppe skriver:

  Louise: Jag är också livrädd för utklädda figurer. Sjukt obehagliga. EN pärs att åka med Silja på sommaren.

 9. peppe skriver:

  Helena: Helt logiskt i och med att drakar kan vara livsfarliga.

 10. peppe skriver:

  Melli. Frank! Hahaha! Vilket fantastiskt bra namn. Har aldrig tänk på handduksrullarna som farliga, men ska fundera på det på nästa offentliga toalett.

Kommenteringen är stängd.