Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Geniet

31 okt , 2012, 19.25 peppe

 

Medan vi förlustade oss i Paris (och på Disneyland, men det får ni ALDRIG berätta för Vidar) lärde sig vår son att räkna till fem. Vi går omkring och är extremt stolta, highfivear varandra och smackar belåtet över geniet till barn.

 

Snälla spräck inte vår bubbla genom att säga att det är helt normalt att lära sig räkna när man är två och ett halvt.

Läs också

2 kommentarer

  1. Kristina skriver:

    Paris! Du skulle ha sagt att det var dit ni skulle… då får man lämna sitt barn, tillfälligt, för en tid. Paris! Och Disneyland – vi åkte med våra barn till Paris men berättade inte för dem att det fanns sånt som D. Första saker först! Haha. Dumma vuxna började ju ändå med att fråga oss om vi skulle till D. Då såg jag ut som ”håll käften!!!” Vi äter karkki också bakom ryggen på barnen. För deras bästa.

  2. peppe skriver:

    Kristina: hahaha! Tack för ditt stöd.

Kommenteringen är stängd.