Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

”Berusad”

4 Nov , 2012, 20.16 peppe

 

Någon (= Magnus) har lärt Vidar att säga ”Peppe är full”. Med tanke på att jag senast var berusad någonstans runt 2009 känns det här påståendet både lögnaktigt och lite oaktuellt. Just nu spänner jag mig ändå mest över hur jag förklara min sons utlåtanden när jag hämtar på dagis.

Läs också

4 kommentarer

 1. Anna La skriver:

  Du får skylla på finskan och rätta sonen att det heter ”Peppe är mätt” på svenska ;)

 2. Betamamman skriver:

  Jaha. Hos oss heter det ”dikumöck” ännu, han vill ännu ha bröst även om han är ganska stor…har försökt avleda genom att berätta att det finns andra intressanta drycker i världen, än bröstmjölk, t.ex. kaffe, vatten, saft, vin… öh, inte så bra. ”mamma! Dicka viiin!”

 3. peppe skriver:

  Anna La: hehe, tack! det ska jag göra.

 4. peppe skriver:

  Betamamman: hahaha! roligt.

Kommenteringen är stängd.