Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

En blandning av saknad och frihet

17 Nov , 2012, 13.37 peppe

 

Den här helgen befinner sig Magnus och Vidar åter i Stockholm. Den här gången för att bland annat fira Magnus farmors födelsedag. När jag på torsdag kväll promenerade mot Patrona för att äta middag med en kompis kom en nygammal känsla över mig. Jag behövde inte skynda mig hem. Magnus och Vidar skulle aldrig kräva eller ens påpeka att jag ska vara tidigt hemma, men jag känner själv att jag vill umgås med dem så mycket som möjligt. Därför är jag vanligtvis den där personen som sneglar på klockan och funderar på när det är comme il faut att gå hem.

Intressant den där blandningen saknad och frihet.

Följande dag blev jag naturligtvis dödsförkyld och var tvungen att avboka alla festligheter.

Läs också

2 kommentarer

  1. Solveig skriver:

    Jovisst, men njut hela tiden och ring inte och fråga hur Magnus klätt Vidar för födelsedagsfesten. Gammelfarmor är säkert förtjust att lillpojken är med och bryr sig inte om han är klädd i rosa, turkos eller sjömansblått med vit krage..

  2. peppe skriver:

    Solveig: haha! Ingen chans att jag ringer. Magnus får skylla sig själv om han klätt Vidat som en suternör ;)

Kommenteringen är stängd.