Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Ingen vila med barn i sällskapet

8 jan , 2013, 11.44 peppe

 

Internet är väldigt opålitigt här och jag tar itu och svarar på era kommentarer så fort jag kan vara inloggad längre än en minut åt gången. Läser allt.

Angående det förra inlägget om att vara tillsammans med sina barn så är det oerhört lyxigt att få umgås med sitt barn (och fram för allt undvika vinterpå- och avklädningen!) tjugofyra timmar om dygnet. Vanligtvis ligger ju jobb och dagis mellan vårt umgänge. Fast i ärlighetens namn skulle jag inte klaga om jag fick tid över att ligga under ett parasol och läsa lite oftare, men jag antar att får spara det tills pensionen (det blir väl när jag är runt 75).

 

Läs också

En kommentar

  1. Minnie skriver:

    Hej, har du praktiska råd för hur man kunde klara av långdistansflygningar med småbarn? Vi har flugit kortare flygningar med vår 1.5 åring och det har gått överaskande bra men jag har inte ens vågat drömma om att flyga till kusinerna i USA (20 + timmar från dörr till dörr). Vår lillis är inte alls inteserad av videon; hon orkar se på rörlig bild i max. 2 minuter. Goda idéer tas tacksamt emot. =)

Kommenteringen är stängd.