Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Personligt och privat

16 apr , 2013, 14.49 peppe

 

Först: Tack för era gratulationer till LA! Ni är fina människor.

Sedan: Jag fortsätter att inspireras av svenska storbloggare. Anitha Schulman skriver att hon kommer att sluta blogga för tidningen Mama eftersom hennes dotter nu är två år och så stor att Anitha inte längre vill koncentrera en hel blogg kring barnet. Schulman kommer att fortsätta blogga om andra saker som berör hennes liv, men på en annan plattform.

Ebba von Sydow skriver att hon på bråkdelen av en sekund vet om hon vill lägga ut en bild på sina barn eller inte. Jag känner samma sak. Efter åtta år av bloggande har jag en välutvecklad magkänsla för vad som är privat och vad som är personligt (men kanske också allmängiltigt). Jag vet vad jag vill blogga om. Jag skriver gärna om ämnen som jag kan föreställa mig att andra föräldrar också funderar på, men väljer att inte skriva om sådant som bara angår min familj.

Vidar som fyllde tre för några veckor sedan kommer fortsättningsvis att figurera i den här bloggen, men knappast på så himla många bilder. Däremot kommer jag att fortsätta att skriva om vad jag som förälder funderar på, gläds över och oroar mig för.

 

Läs också

2 kommentarer

  1. Helena skriver:

    En fråga; vad innebär LA i dethär fallet? Knappast Los Angeles antar jag ?

  2. peppe skriver:

    Helena: det innebär Los Angeles.

Kommenteringen är stängd.