Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Barnkultur

19 apr , 2013, 21.03 peppe

 

Medan mina barnlösa vänner dricker öl efter jobbet på fredag kväll gör jag nu för tiden mer barnanpassade saker. Just den här kvällen blev Vidar och jag bjudna på en dinosaurieshow på Borgbackens Peacock-teater. Det var mycket lyckat. Inte nog med att samtliga (nåja, nästan) barn satt stilla som ljus och betraktade showen, dessutom kröntes kvällen av att Vidar hittade en gammal ostbåge på golvet (han svalde den blixtsnabbt).

Så här oss emellan har jag varit ganska dålig på att gå på barnevenemang. Det känns med snorigt, högljutt och bökigt. Att åka spårvagn är stort och spännande nog för Vidar, men jag antar att barn inte lär sig kultur av sig själva och någonstans måste man väl börja. Nästa gång blir det Svenska Teatern och sen Operan.

Läs också

Kommenteringen är stängd.