Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Den fruktansvärda bekännelsen

2 apr , 2010, 10.04 peppe

 

Omedelbart efter att Vidar kommit till världen tyckte Magnus och jag att han var en ovanligt ful liten bebis. Framför den snälla och intet ont anande barnmorskan utbytte vi blickar fyllda med oro för att Vidde aldrig skulle träffa en kvinna (eller man) att leva med, utveckla ett osunt intresse för Star Trek och bo hemma ännu som 41-åring. Sedan gick det några timmar och plötsligt var vår son det sötaste vi någonsin sett och vi kunde pusta ut. Må vara att vi blev lurade av en hormonstorm, men än i denna dag tror vi att han är snyggast på jorden. Eller åtminstone i Rödbergen.

Läs också

2 kommentarer

  1. Tutt-Lisa skriver:

    Grattis på namnsdagen Vidar, snyggast i Rödbergen!

  2. peppe skriver:

    I egenskap av Viddo COrleones mor och taleskvinna tackar vi så mycket!

Kommenteringen är stängd.