Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Äventyr vi minns

3 apr , 2010, 13.26 peppe

 

Jag är inte den som tackar nej till lite drakflygning över Rio, fallskärmshoppning i Hangö, paragliding i Argentina, fridykning i thailändska grottor eller andra adrenalinstinnade utmaningar. I morse när Magnus med lite oror i blicken lämnade Vidar och mej ENSAMMA HELA DAGEN beslöt jag mej för att driva äventyret lite längre.

Jag ba:
”Let’s make it a little bit more interesting. Jag tar Vidar i barnvagn med mej till mataffären.”

Mitt hjärta har aldrig förr dunkat så här fort.


Reds anm.
Peppe har under de tre veckor Vidar funnits ibland oss gått ut ensam med honom en gång.

Läs också

2 kommentarer

  1. Fager Dam skriver:

    Grattis till flytten till Hbl, jag är helt till mig över att mainstream-media satsar på bloggar!

  2. peppe skriver:

    Tack! Det känns stort.

Kommenteringen är stängd.