Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Spädbarnskurser

29 apr , 2010, 15.14 peppe

 

Ni vet hur man som nybliven mamma alltid får rådet: ”sov när babyn sover”? Jag kan inte låta bli att undra om det finns någon hemlig kurs som spädbarn går på där det lärs ut: ”ät när dina föräldrar vill äta”.

Läs också

En kommentar

  1. Johanna skriver:

    Det FINNS! För det slår aldrig fel. Diska, babyn sover. Handla mat, babyn sover. Packa upp inköpen, babyn sover. Börja förbereda maten, babyn sover. Råkocka, babyn sover. Ös upp på tallrik den delikata lönen av din möda, babyn sover. För gaffeln till munnen med den första härliga munsbiten, äntligen, hungrig på branten till galenskap, och babyn vaknar med ett illvrål. Det hjälper inte att ändra inbördes ordning på ovannämnda aktiviteter. Babyn ska skrika när du än äter.

Kommenteringen är stängd.