Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

The axis of evil

4 maj , 2010, 17.10 peppe

 

Det här inlägget har ingenting med barn att göra. Förlåt.

Vi bor exakt mitt emellan Helsingfors bästa kaffeställen, Kaffecentralen och Kaffa Roastery. Så trevligt för Peppe! tänker ni kanske nu. Men detta är inte alls så bra. Att bo på den här superbt-kaffe-axeln har gjort mej till ett monster. Jag tycker att allt kaffe som inte har sitt ursprung i av oskulder handplockade bönor ute på den tempererade etiopiska landsbyggden eller rest genom tarmsystemet på sällsynta kattdjur i den mörka, fuktiga djungeln på Borneo är rent ut sagt vidrigt.

Mer än en gång har jag tagit en klunk av vanligt Juhla Mokka och med all min handlingskraft hållit tillbaka den första impulsen att kaskadspotta ut det på sällskapet mitt emot.

Damn you, Kaffecentralen och Kaffa!

Läs också

Kommenteringen är stängd.