Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Att skämma bort sig själv

10 aug , 2010, 10.31 peppe

 

Trots att spädbarnstiden inte alls varit så hård som jag förväntade mig att den skulle vara beslöt Magnus och jag oss för att skämma bort oss lite. Främst med god mat och gott sällskap. Vi drar således till Stockholm för att äta gott, hänga med Vidars farmor, våra vänner och varandra.

Ni får gärna tipsa mig om era bästa matupplevelser i Stockholm. Både med och utan potentiell bebé.

Läs också

6 kommentarer

 1. tormenta skriver:

  Det blir lite prestationsångest om jag ska lista de allra bästa upplevelserna, men några trevliga på söder är i alla fall:
  Bistro Süd, Sacré Coeur, Gondolen, Porto Cervo, Faros, Fyra knop, Shanti, Koh Pangan, Babajan. Om det är fint väder: Thaibåten, Nyfiken Gul, Herman’s vegetariska, Mosebacke.

 2. Sonja D skriver:

  Ristorante Capri på Nybrogatan 17. Mysigt och genuint italienskt med goood mat.

  Jättebra att ni gör saker tillsammans, det måste man göra. Fastän inte barnen är hemskt jobbiga tycker jag att man ibland glömmer bort att vara två, man måste liksom aktivt jobba på det. Det händer så lätt att man tar en dag i taget och jublar över att nån ätit välling, en annan gjort ett mål i fotismatchen och en tredje faktiskt inte fått ett enda raseriutbrott idag. Det är fint det också men som sagt får man inte glömma att ta hand om varann också. Tack alltså för påminnelsen.

  Kram.

 3. Jenni skriver:

  Rolfs Kök. Utmärkt service, otroligt god mat och rento stämning. Alltid smockat! Hit går restaurangfolket och njuter, det berättar väl något om stället det!
  http://www.rolfskok.se/start.asp

 4. peppe skriver:

  Tack! Tack! Tack! Ni är fina människor!

 5. tormenta skriver:

  Hej, förresten, du frullemänniska. Har du ätit frukost på Svart Kaffe? Dom har jättegoda ”mackor” och gott kaffe. *observera att jag sa mackor i lite ironisk ton och inte i misstag*

 6. peppe skriver:

  Tormenta: nej! Inte ännu, men nu ska jag det. Och det börjar gå så långt att jag säger fika och mackor, utan ironi.

Kommenteringen är stängd.