Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Nyheter på bebéfronten

14 aug , 2010, 10.45 peppe

 

På Sverigebåten bakom ett stort skaldjursfat tuggade Vidar lite förstrött på mitt finger. Han bet plötsligt till lite hårdare och till min stora överraskning gjorde det ont på mitt pekfinger. Förvånat bände jag försiktigt upp munnen på bebén och kunde konstatera att en liten, liten början till framtand ploppat upp nere till vänster.

Det kändes som ett stort steg på bebéfronten.

Läs också

4 kommentarer

 1. Mats skriver:

  Det är i det här skedet du kan vara verkligen glad för att du inte ammar … Det som gjorde ont på fingret gör antagligen något mer ont i bröstet.

 2. peppe skriver:

  AJ! Mina bröstvårtor borde tacka mej.

 3. Sonja D skriver:

  Åååå första lilla risgrynet. Saga har lika få tänder som hårstrån, men den som väntar på nåt gott ;). (Och jag ammar ju så jag väntar gärna…)

 4. peppe skriver:

  Det kändes som om Vid nästan var redo att flytta hemifrån nu när han har en liten. liten, liten tand.

Kommenteringen är stängd.