Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Årets blogg en mammablogg

2 Dec , 2010, 16.29 peppe

 

Jag antar att få av er missat att Linn som skriver bloggen Mama’s got the Magic vann Årets blogg på gårdagens bloggala.

Jag har för mig att modebloggarna är större än föräldrabloggarna i Sverige, medan det är tvärtom här i Finland (Svenskfinland?). Vad tror att det i så fall beror på?

Är vi kanske mer fokuserade på familjeliv än trender?

Linn driver årets bästa blogg

,

Läs också

5 kommentarer

 1. maria skriver:

  jag tror det har mer att göra med att det inte finns riktiga kändisar i svenskfinland.

 2. peppe skriver:

  Intressant! Jag trodde att modebloggarna blev kändisar genom sina bloggar, inte att kändisar började blogga om mode.

 3. maria skriver:

  nå det är ju lite hönan eller ägget =) jag menade att t.ex. ebba von sydow hela tiden haft som jobb att synas i media, hon har gjort sig ett bränd genom sin blogg. i finland finns det väl ingen som lever på att blogga. modebloggarna är stora därför att de skrivs av såna som har det som jobb eller vill få goda inkomster genom bloggen. i finland kanske det inte finns samma marknad, det finns inte lika många kunder och annonsörer -> bloggarna blir inte lika kommersiella.

 4. peppe skriver:

  bra poäng! du har rätt i att ebba först var journalist och sedan blev känd genom bloggen. Jag tror inte heller att någon bara lever på bloggen i Finland (och väldigt få i Sverige), men som verktyg och biinkomst kan det vara en bra grej.

 5. daddy-O skriver:

  om jag kommer ut ur anonymitetsskåpet kanske jag vinner nästa år :) Eller till och med blir nominerad :D

  Skämt å sido. Det har ju lite konstaterats här redan, men jag tror inte att företagen i finland riktigt fattat vilken kanal de skulle ha tillgång till via bloggare. Å andra sidan är det skönt att det finns bloggar som inte är så förbaskat kommersiella av sig. För det är ju bara så:

  Modebloggar är kommersiella (eller har en tendens att bli kommersiella)

Kommenteringen är stängd.