Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Nattandet

3 Dec , 2010, 17.07 peppe

 

Kommer ni ihåg då jag skrev att Magnus och jag är lika bra på allt som har med Vidar att göra? Det stämmer inte (längre), Magnus är mycket bättre på att natta den lilla terroristen. Jag ger upp om han inte somnar på tre minuter, medan Magnus vaggar och sjunger och pratar och bäddar och nynnar.

Läs också

6 kommentarer

 1. Sonja D skriver:

  Hos oss är det (tyvärr) jag som är bättre, skulle gladeligen överlåta nattandet åt Basse, men alla våra barn har i nåt skede (typ 8 mån) blivit små mamisar. Hon gråter och gråter och gråter tills jag sen kommer och viskar ett schhh, då somnar hon! Vi borde säkert bara inte ge efter men då man bara vill att hon ska somna så man själv får lite andrum så vad gör man, eller jag, jo säger mitt lilla schhhh…. Suck!

 2. Jenny skriver:

  Här är det likadant. Mitt tålamod sviktar allt som oftast medan min man alltid lyckas, smidigt och enkelt.

 3. peppe skriver:

  Sonja: oj vad skönt att höra att dina barn också varit gråtiga i åtta månaders åldern. Vid har aldrig tidigare varit så här gnällig. Kram!

 4. peppe skriver:

  Jenny: jag tycker också att vi har ett fungerande system ;)

 5. Heidi skriver:

  Sen jag slutade amma, har vi kört med varannan kväll. Varannan kväll nattar han och varannan jag. I början tog det typ en halvtimme-timme för mig att få tösen att sova och 10-15 minuter för honom. Numera är vi båda lika bra, det tar ca 5-10 minuter och sen sover hon som en stock i 12 timmar (obs! Hon är 2 år).

 6. peppe skriver:

  Heidi: låter utmärkt med varannan kväll! Vidar sover också 12 timmars nätter och det uppskattas mycket av hans föräldrar.

Kommenteringen är stängd.