Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Svar 2

6 Dec , 2010, 16.21 peppe

 

Jenny frågade: Varifrån köper ni kläder åt er son ? Alltid bra med kläd-, butikstips, är så väldans enspårig, ibland.

Bra fråga, men tyvärr är jag sjukt dålig på barnklädesaffärer. Jag brukar gå förbi Punavuoren Peikko på Nylandsgatan och har köpt någonting på Polarn & Pyret och Name it (heter den så?) i Kampen. Det mesta Vidar klär sig har vi ändå ärvt av vänners babyn, har min mamma köpt eller stickat eller har vi fått i present av Magnus släktingar.

Om någon av er läsare har bra tips, till exempel nätbutiker, får ni gärna tipsa mig och Jenny i kommentatorsfältet.

Läs också

3 kommentarer

 1. Katarina skriver:

  Jag kör en allmän rekommendation här då jag bor i Sverige och inte är helt insatt i vad det finns för butiker i Finland men kolla secondhand- butiker och nätsajter för vi har hittat jättemycket fint till vår dotter secondhand. Mycket saker som inte ens har använts men även mycket som har använts så lite att det ser oanvänt ut.

 2. Katarina skriver:

  Oj, råkade sända innan jag var färdig…
  Det jag skulle komma till var att man kan komma billigt undan men så är det även ur ett miljöperspektiv som jag tycker att det är en bra deal att köpa secondhand.

 3. peppe skriver:

  Mycket, mycket vettigt! Eftersom bebéerna ändå vöxer ur sina kläder så fort så hinner de inte ens slitas. Och som du säger är det hållbarare både för miljön och plånboken med secondhand.

Kommenteringen är stängd.