Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Det största som hänt mig på länge

13 Dec , 2010, 16.11 peppe

 

Jag stiger in genom dörren efter en tung arbetsdag och Vidar kommer glatt krälande emot mig. Han rör sig framåt! Ungen är mobil!

Läs också

7 kommentarer

 1. maria skriver:

  grattis! :) skedde det så där bara, kom han helt plötsligt på hur man ska göra då man krälar? eller hade han lite försökt förut också? nej, jag har inga barn, därför frågar jag.

 2. Sonja D skriver:

  Vad ljuvligt! Sådant gör en så glad! Fina Vidar!

 3. peppe skriver:

  Maria: han har försökt lite, men när det lossnad lossnade det på allvar och nu går det fort.

 4. peppe skriver:

  Sonja: jag blev alldeles varm i mitt pickande lilla mammahjärta.

 5. puva skriver:

  Jihuu Vidar! Våran parvel blev som förbytt när hon insåg att hon kan röra sig framåt och inte bara baklänges. Före det hade hon varit en vresig surpuppa en tid, men i och med krypandet blev hon en lugn och balanserad flicka (tills nästa kris kom: fyra tänder samtidigt…). Man kan ju inte minnas hur det känns, men det måste vara enormt. Som att plötsligt fatta hur man går på vatten eller nånting.

  Något jag just nu njuter oerhört av är när barnet lär sig prata och också förstå en massa. Så det blir bara roligare hela tiden.

 6. peppe skriver:

  Det måste vara otroligt när ens barn börjar parat! Kommunikationen! Jag älskar att se Vidar upptäcka värdlen, han krälar omkring och fnissar för sig själv. Barn blir tydleigen bara roligare hela tiden.

 7. Bakpappa skriver:

  Jo, de blir bara bättre med åren. :-)

  Så nu får ni börja barnsäkra lägenheten snart? Jag lovar dock att han är fyndigare än ni. ;-)

Kommenteringen är stängd.