Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Cykelhjälmar för barn

13 apr , 2011, 20.35 peppe

 

Jag köpte en cykel och har nu antagligen en lucka på några veckor då jag kan njuta av den innan den blir stulen. Jag köpte också en barnstol för barn och det är med anledningen av att transportera Vidar runt stan som jag kontaktar er. Var köper man cykelhjälmar för små barn? Och finns det något jag borde veta om dem?

Läs också

10 kommentarer

 1. Anna La skriver:

  Jag tror att vi har köpt dem från typ Prisma eller CM. De är ju olika storlekar så det lönar sig att prova (med mössa under). Men jag tycker det är svårt att veta ifall den sitter bra eller inte. Lycka till!

 2. Moraltanten och olyckskorpen skriver:

  Om du inte redan har en hjälm kanske du kan köpa en till dig själv att ha på när du åker med Vidar. Om någon kör på er är du illa ute utan hjälm och då kan du inte hjälpa Vidar ifall han också är skadad..

 3. Sonja D skriver:

  Stocka har också.

 4. Mimmi skriver:

  Ja, passa absolut på att köpa en hjälm till dig själv på samma gång. Jag har själv låtit förståndet övergå stoltheten och trampar runt med en hjälm nuförtiden. Barn gör ju som man själv gör och inte som man säjer.

 5. peppe skriver:

  Det ska jag absolut! Tack för omtanken.

 6. peppe skriver:

  Tack och kram!

 7. peppe skriver:

  Det ska jag! Tack för omtanken.

 8. peppe skriver:

  Ja, tack för tipset. Köpte en där. Fast i riktiga livet inte på nätet.

 9. peppe skriver:

  Tack för tips och råd!

Kommenteringen är stängd.