Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Kompisar?

15 jun , 2011, 12.10 peppe

 

En fråga: Sture S och Atsui Omanko använder ni samma dator? Ni har nämligen exakt samma ip-adress i samma del av världen. Roligt att mina läsare finner varandra!

Läs också

7 kommentarer

 1. Sture S skriver:

  Jo faktisk, god observation, vi rakar vara goda vanner! Obs, for att nu fortydliga (och man kan inte vara nog tydlig i dessa tider av svag moral och allt vansinne som forsigar i varlden!), endast goda vanner). Atsui’s dator klappade ihop i en trakisk incident (lyckligtvis utan storre personskador) under semestern och nu har han anvant min (vem vet till vad; han tenderar att ”go overboard” ibland med sina intelligenta men nagot originella standpunkter). Glad sommar etc. och lycka till i fortsattningen med den har intressanta bloggen. Det var faktiskt Atsui som tipsade mej, men nu har han ocksa blivit lite sur for tydligen har manga av hans inlagg rakat ut for en bister censur.

 2. Linn skriver:

  Ja du vet, lika barn leka bäst. Jag hade tre troll levande under samma tak. Så otroligt trevligt att sammanföra folk, så att de t.o.m blir sambor! Länge leve kärleken!

 3. Meme skriver:

  Hmm… atsui omanko är japanska och har en betydelse som inte lämpar sig att skriva ut här på svenska. Tänkte bara säga det. :)

 4. Sture S skriver:

  Till Meme: Ja och da du nu ar sa bildad vad galler Asiatiska sprak sa kanske du ocksa vet at ”Meme” later valdigt lika ett kinesiskt ord med nastan samma betydelse (annu battre med ”xiao” fore, men utan gar ocksa). Vilket sammantraffande! :)

 5. Gudrun skriver:

  Sture ovan (# 1) försöker tydligen dölja det uppenbara faktum att han lever i ett homosexuellt förhållande genom att få sej själv att framstå som en moralens väktare. Men att man är ”stjärtgosse” är inget att skämmas över och jag tror tillvaron för både dej och din partner skulle bli så mycket enklare om ni bara ”klev ur skåpet”. Inom den feministiska vänstern har vi sedan länge förespråkat lesbismen som en väg ut ur rådande patriarkaliska förhållanden och det förtryck – särskilt av kvinnor – som upprätthålls genom rådande genusidentiteter. Men även ni homosexuella män drabbas ju ofta hårt av er feminina läggning, så jag tror att vårt intresse är gemensamt. Vissa mera radikala röster inom den s.k. gröna feministiska vänstern menar till och med att vi borde rubba inte bara rådande genusidentiteter utan även omvärdera hela vårt förhållande till vissa djur. Men jag tror själv ätt vi här behöver mera forskningsunderlag. I alla fall; du har all rätt att öppet leva ut din sexualitet och det är inget du behöver bortförklara.

 6. Sture S skriver:

  Ja nog ar det sen markligt, att allt skall med trots, med avsikt tydligen, missuppfattas i dessa morka tider! Bade Peppe, och ny riktigt at pipan den totalt missriktade Gudrun, vill nu fa det hela till at jag, och min gode van Atsui, idkar nagot slag av perverterat forhallande. Kunde jag ha sagt det tydligare i kommentar #1? Nej knappast, och varje vettig manniska forstar sakert. Men eftersom vi nu blir sa flagrant baktalade har pa denna annars sa intressanta blogg, sa kanner jag mej nu igen tvingad till att forsvara bade mej och min intet ont anande kamrat (obs, inte sk livskamrat!) Atsui Omanko (vars namn, sannerligen, som har papekats ovan, antyder allt annat an h-s laggning – najo, forstass kunde det tolkas av nagon vansinnig individ pa annat satt ocksa, men i det har fallet har artistnamnet valts, vad jag kan forsta, for att indikera agarens preferens, inte dennes funktion i ett parforhallande). AO ar i skrivande stan forresten ”ute och rullar pa stan” (har i orienten) och har ingen aning om att han nu anklagas for att vara en idkare av all slags perversioner med folk av samma genus. Om jag kanner den gode Atsu ratt sa ar han just nu i fard med att ragga upp annu nagon sot liten individ av motsatta genuset. Jag fruktar redan for de ”skrammel och vral” han och hans lilla sota van kommer att astadkomma i hotellrummet har intill mitt senare ikvall – antagligen annu en natt av fordarvad nattsomn for undertecknad. Det har med ”gode van” kanske annu maste omprovas – det finns en grans for vad man kan tolerera att utsatta sej for bara for att bekanta ska fa agera ut sina hamningslosa lustar under semestern. Jag irriterar mej redan storligen over hans hejdlosa bruk av min datamaskin, efter att han i ett inte helt nyktert tillstand ”tappat” sin egen ut fran balkongen i ett svagt ogonblick (och den traffade nastan en gammal tant har nedanfor). Vad mej sjalv betraffar sa har jag sedan lange trottnat pa dessa arma kroppsliga utovanden – kan nagot vara mera trakigt. Och tro nu inte att jag inte har haft eller skulle fa – jag har helt enkelt fatt nog efter att ha utovat dylik akrobatik med stort satt alla mannisko raser (och obs igen att jag altid hallit mej till individer av motsatt genus, och for det mesta en i gangen). Jag tycker det nastan verkar som om Gudrun skulle forespraka tidelag… Ja men vad kan man nu vantas sej av den sk ”feministiska vanstern”? Dar har vi en bunt vansinniga tontar utan forankring i natur och realistiskt samhalle? Men OK, leven ni ut era lustar med folk och fa sa mycket ni orkar, bara ni inte anklagar oss normala individer for liknande perversioner. Tack for idag, kanske for alltid (emedan den har debatten helt tycks sakna vettiga deltagare).

 7. Sebastian Nyberg skriver:

  Alltid lika humoristiskt då någon viftar med censurkortet efter att ha bajsat på någon annans blogg. Lika mycket censur som att tvätta bort hakkors som sprayats på gravstenar.

Kommenteringen är stängd.