Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Intervju i tidningen

18 sep , 2011, 18.12 peppe

 

Annika Hällsten gjorde en intervju med mig i Hbl angående boken Livet & barnet. Här kan man läsa den på Hbl.fi. Vet ni, när jag själv klickade in mig på webbintervjun var min första reaktion: jäklar, så skönt att det inte finns en enda kommentar! Kommentarer på dagstidningsartiklar ger mig ofta dålig fiilis. På bloggar är folk generellt mycket trevligare. Tack för det!

Läs också

6 kommentarer

 1. Kuittsa skriver:

  Okej, här kommer den första kommentaren. Läste artikeln och i den stod något i stil med att du har varit tvungen att radera elaka kommentarer. Nu undrar jag bara, eftersom det är en blogg som handlar om barnuppfostran. Vem eller vilka sortens människor har skrivit dessa osakliga inlägg. Det skulle vara väldigt intressant om du kunde publicera en borttagen kommentar samt varför du ansåg den vara så hemsk.

 2. Therese skriver:

  jättefin atikel! gillar andemeningen att man kan vara både jämställd och lycklig småbarnsförälder =)
  (eftersom ganska många tror annat…)

 3. peppe skriver:

  Tack! Annika Hällsten som intervjuad mig är jättebra.

 4. peppe skriver:

  Jag raderar alla kommentarer som är osakliga om min son eller mig själv. Man får naturligtvis vara av annan åsikt, det är inte samma sak som att näthata. Senast var det ett par personer som skrev under olika signaturer, både hånfullt och dumt. Som tur är det ganska enkelt att kolla upp ip-adresser och sedan blockera dem. Jag vill att det ska vara en bra stämning här på bloggen. Jag vet att det är bra underhållning att läsa riktigt galna kommentarer, men vill inte smutsa ner min blogg med sånt. Ha en fin dag!

 5. Bakpappa skriver:

  Cirkulär referens! :-)

  Att kunna kommentera artiklar är egentligen lite udda, för artikelförfattaren deltar sällan (med eget namn) i diskussionen.

 6. peppe skriver:

  Precis så det blir aldrig en diskussion, utan snarare just en kommentar.

Kommenteringen är stängd.