Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Humor

21 sep , 2011, 22.32 peppe

 

Skillnaden mellan ens sinne för humor som barnlös och som mamma: kollade på en roast av Charlie Sheen och tyckte att det bara var obehagligt när det skämtades om att hota prostituerade med kniv och misshandla sina flickvänner.

Läs också

5 kommentarer

 1. Marie skriver:

  Öh, förlåt nu men vad har det med moderskapet att göra om man inte uppskattar sådan humor? Har inga barn själv men tycker ändå att det är plump och obehaglig humor.

 2. Sofia skriver:

  Ja, jag har inte heller barn, och tycker absolut inte att det där är humoristiskt. För du menade väl inte att du tyckte det var obehagligt innan du fick barn, men inte gör det nu längre? Vitser om våld och misogyni är inte roliga bara för att man inte har barn.

 3. Lotta skriver:

  Ööh, hur månne du riktigt menade här?

 4. Lotta skriver:

  Ööh, hur månne du riktigt menade här?

 5. Peppe skriver:

  När vi tittade på roasten satt jag och funderade på om jag hade skrattat förut. Och jag vet inte, det var väldigt skickliga och roliga stand up-komiker och publiken vred sig av skratt, men jag tyckte bara att det var hemskt och tragiskt.

  Tror, eller vet, att jag fått ett mycket känsligare sinne för humor efter att ha fått barn. Men förstår vad ni menar, misshandel och prostituion är aldrig någonsin roligt.

Kommenteringen är stängd.