Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Mannen som kunde tala med barn

26 sep , 2011, 20.58 peppe

 

Jag jobbade resultatlöst i 30 minuter på att få Vidar att somna. Magnus klev in i rummet, lyfte upp barnet, viskade en saga i barnets öra och lade ner ungen som somnade omedelbart. Det är nästan så man borde göra en film om Mannen som kunde tala med barn. The Toddler Whisperer. Kanske med Robert Redford i huvudrollen.

Läs också

4 kommentarer

 1. Anna-Lena Lauren skriver:

  Ibland har jag en känsla av att barn ställvis kan vara extra besvärliga uttryckligen med sina mammor. Har samma erfarenhet med mitt barn och hennes mormor.

 2. Anna skriver:

  Synnerligen aktuellt hos oss också. Mannen är bäst!

 3. peppe skriver:

  Jag känner mig lite utesluten ur gemenskapen, men hoppas på att göra en comeback snart igen.

 4. peppe skriver:

  Jag är till exempel sjukt bervärlig med min mamma, men för övrigt ganska snäll och medgörlig. Tack så hemskt mycket för att du kom på festen igår!

Kommenteringen är stängd.