Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Kylan

2 feb , 2012, 17.07 peppe

 

Om man ska se nåt gott i den här kylan så föredrar Vidar alltid att stanna inomhus och pyssla framför att hänga i parken. Dagar då temperaturen sjunker så här långt under nollan stanna dagiset inne hela dagen och Vids lycka är gjord.

Läs också

2 kommentarer

  1. Mia skriver:

    Lyckans er! För oss är det tvärtom. C klättrar på väggarna när han inte kan vara ute som vanligt. Årstiderna då dörrarna ut till gården kan stå öppna och han bara kan springa ut då han vill är himmelriket! Men jag ser något positivt i det hela jag med: bröderna leker bättre tillsammans för varje dag som går. Och det är så vackert!

  2. Sigge J. skriver:

    Det finns kanske en, men bara en, annan fördel med denhär kylan: man kan bära ut sina frysvaror på balkongen och avfrosta / avisa sin frys. Jöss, vad mycket is det bildats sen senast (i fjol)! En isfri frys påstås nämligen konsumera betydligt mindre energi…

Kommenteringen är stängd.