Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Tack för era tips

28 feb , 2012, 07.53 peppe

 

Tusen tack för era tips och förslag! Det är alltid roligt och oftast betryggande att höra hur andra småbarnsföräldrar har det.

Det är vanligtvis Magnus som nattar Vidar, men i går sände han radio till sent på kvällen så jag tog hand om kvällsrutinerna. Och hör och häpna. Det behövdes tydligen en moderlig hand för att få Vidar att sova. På mindre än en kvart låg barnet och sussade sött. Ja ba: Who’s your mummy, and what does she do?

 

Läs också

2 kommentarer

  1. Nea skriver:

    Kanske du bröt ett mönster han arbetat upp mer eller mindre omedvetet? Vi hade också en tid där mamma som nattare innebar 1-2 timmars härjande i sängen och pappa nattade på en kvart. Det störde i och för sig inte mamma så mycket ;-)

  2. Therese skriver:

    bra point =)
    vi har haft samma situation… när jag nattat har vår lille (snart 2 år) härjat i över en timme och när pappa nattat så är det tyst. vi har redan minskat ner dagssömnen till ca 1 timme, annars härjas det fram till kl 22 på kvällen. storebror blir därmed utan egen mystid med mamma och/eller pappa.
    vi lägger alltid varannan natt oberoende hur det går, tids nog brukar allt återgå till det ”normala”…

Kommenteringen är stängd.