Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Frisyren

15 mar , 2012, 08.54 peppe

 

Härom dan frågade någon om Vidde klippt sitt hår själv. Och jag vet att det ser ut så trots att det är jag som varit framme med Fiskarssaxen. Men hur i hela världen klipper man håret på en speedad tvååring som verkligen inte vill få en frisyr.

 

Läs också

7 kommentarer

 1. linnjung.com skriver:

  Jag vill minnas att det var jordgubbar och mumin som var tricket i den åldern!

 2. Mamman skriver:

  Det allra lättaste är att sätta honom i ett ljust rum eller under lampan och sätta in en (spännande)(mumin)film i laptopen som sen placeras i lämplig höjd på lämplig plats för att få hela huvudet jämnklippt. Jag har alltid klippt mina 3 barn, 3,5,6 och min man och jag har liksom lärt mig av mina missar :-). Jag är den enda som till all lycka får njuta en liten stund av en frissa.

 3. Mia skriver:

  Heh, egentligen är jag väl inte den bästa att svara på det här inlägget eftersom det är min man som agerar barberare hos oss. Så mitt tips är en hårklippningsmaskin och en modig man ;)

 4. Anna La skriver:

  Jag har kört med film med den äldre i den åldern. Med den yngre var jag tvungen att ta till film+kex. Snabb ska man också vara :)

 5. Kiri skriver:

  När min lillabror var i Vidde-ålder och hade likadan frisyr satt han snällt stilla när han fick mammas plånbok att undersöka!

 6. Therese skriver:

  jag håller med Mamman =) ”brummade” håret på 5-åringen och sen lät sig 2-åringen också brummas med hårtrimmer. jag tycker det är lättare än med sax, liten risk att klippa i skinnet. vi har en sladdlös trimmer så jag klippte medan minstingen lekte med vattenleksaker på badrumsgolvet.

 7. peppe skriver:

  Ni är så otroligt bra! Tack för alla tips!

Kommenteringen är stängd.