Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Två gånger är en vana

18 mar , 2012, 16.47 peppe

 

För exakt ett år sedan beslöt vi oss för att fira inte bara vår ettåriga son, utan också att vi klarat av föräldrskapet så här långt. Vi bjöd in våra bästa vänner serverade lite mat och dricka och musik och dansade sedan natten lång. Det var en väldigt roligt kväll och i år beslöt vi oss för att göra samma sak. Fira att Vidar är en så fin liten typ och att Magnus och jag fortfarande är ihop (det lär inte vara någon självklarhet under småbarnsåren).

Precis som förra året bjöd vi in våra närmaste och roligaste vänner och firade föräldraskapet medan Vidar sov över hos sin mormor. Det sägs ju att två gånger är en vana och jag hoppas verkligen att vi kommer ihåg att upprätthålla den här traditionen.

 

Läs också

Kommenteringen är stängd.