Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Om att konstruera en god uppväxt

26 mar , 2012, 16.31 peppe

 

Ibland slår det mig att (hur klyschigt det än låter) att uppfostrar Vidar Magnus och mig minst lika mycket som vi uppfostrar honom. Eftersom jag vill att Vid ska växa upp i en familj där man sitter ner och äter middag tillsammans, går på museum och konserter, leker mycket och pratar med varandra är jag tvungen att verkligen göra det för att Vidde ska få den familjen.

Läs också

2 kommentarer

  1. Nea skriver:

    Känner så igen mig. Man blir tvungen att vara duktig och prutthurtig för att bjuda barnet på allt man vill erbjuda. Men sen är det nog väldigt kul att ha en ”ursäkt” att komma sig iväg på teater, till djurparken och annat kul :-)

  2. peppe skriver:

    Exakt så är det! Barn är på många sätt en hård sparl i baken på en.

Kommenteringen är stängd.