Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Kommunikationsproblem

30 jun , 2012, 14.52 peppe

 

Plötsligt släppte det. Sedan ett par veckor tillbaka formulerar Vidar meningar och lär sig massvis med nya ord varje dag. Det är både roligt och lite frustrerande för alla inblandade. Härom dan hade vi en lång diskussion om vad jag trodde var elefanter, men som senare visade sig vara om vatten. Men we’re getting there.

Läs också

2 kommentarer

  1. Sabbi skriver:

    Jag tyckte det var alldeles härligt när man kunde börja föra en ordentlig dialog. Väntar massor på att det ska släppa för snart 1,5-åriga lillebror. Vet att alla är individuella men här är det så enormt stor skillnad till storasyster som i den åldern redan använde några hundra ord och flerordsmeningar. Pojkar är ju oftare senare men det verkar börja hända där runt två och 1-2 år efter det är ju alla ändå på ungefär samma nivå.
    Välkomna till sommarstaden och trevlig semester!

  2. peppe skriver:

    Sommarstaden är underbar! Hoppas att vi ses i parken.

Kommenteringen är stängd.