Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Sjuklingen

17 Dec , 2012, 11.11 peppe

 

Eftersom jag gått omkring och pratat om hur Vid ännu inte varit sjuk en enda gång under hösten fick jag naturligtvis mitt straff (eller om man ska vara empatisk och tycka synd om den sjuka så var det Vidar som fick mitt straff). I dag vabbar jag i hemmet med en mycket ynklig liten son. Jag försöker tröstar honom med att bjuda på varm mjölk med honung och bygga ett fort av täcken och kuddar i soffan.

Läs också

2 kommentarer

  1. Micaela skriver:

    Hyggligt klockslag på inlägget! Mindre hyggligt att Vids har bobbats ner, hoppas det är en blixtvisit i sjukdom.
    Jag har också firat att den lille varit frisk som en liten käck nöt hela hösten – och också han är hemma idag. Än så länge handlar det bara om förkylning, men det härjar en glad magsjuka på vårt område, så månne vi inte skall kunna tajma den lagom till jul.

    Krya på sig!

  2. peppe skriver:

    Micaela: fy, hoppas att ni fått magsjukan överstökad före julledigheterna (eller helt att ni inte fuck den alls). Massa kramar och god jul!

Kommenteringen är stängd.